Initiatiefnemers

Leesbaar Landschap is een initiatief van:

drs. Jan-Olaf Tjabringa
www.cultuurland.com

Jan-Olaf Tjabringa studeerde Ruimtelijke Ordening en Planologie aan Saxion Hogeschool IJsselland. Hierna studeerde hij Sociale Geografie aan de Rijksuniversiteit in Groningen. Zijn eindscriptie over de Veluwse landbouwenclave Hoog Buurlo vormde de opmaat om gelijk voor zichzelf te starten. Begin 2006 is Cultuurland Advies dan ook opgericht door Jan-Olaf.
Cultuurhistorie en landschap stonden centraal vanaf de start. De afgelopen twee jaar is gebiedsontwikkeling daar als onderwerp aan toegevoegd. Zo is Jan-Olaf onder andere gebiedsmakelaar in de IJsseldelta waar hij als schakel fungeert tussen het gebied en de overheden.

ir. Frank Druijff
www.frankenfreelance.nl

Frank is als planoloog werkzaam bij adviesbureau Tauw. Hij houdt zich dagelijks bezig met ruimtelijke vraagstukken in het landelijk gebied. Cultuurhistorische aspecten komen daarbij vaak aan bod. In zijn vrije tijd voert hij redactioneel werk uit binnen zijn eigen werkveld.

Peter Mulder
www.ifcommunicatie.nl

Grafische vormgeving is een vak apart. Peter beheerst dit vak volledig en maakt van tekst en beeld altijd een samenhangend geheel. Hij heeft beide nummers van Leesbaar Landschap vorm gegeven.